SluitenMunt-Online en derde partijen gebruiken cookies om het bezoek en winkelen bij Munt-Online voor u nog makkelijker en persoonlijker te maken. Door verder gebruik te maken van onze website gaat u hiermee akkoord. Lees meer »
Munt-Online
Onze Koningin wordt 50 jaar!
Prachtige verjaardag-postzegelset ter viering van de 50ste verjaardag van Koningin Máxima
Koningin Maxima 50 jaar Postzegelset Postzegelvel
Koningin Maxima 50 jaar Postzegelset Postzegelvel

Ja, ik wil graag de officiële verjaardag-postzegelset ‘Koningin Máxima 50 jaar’ bestellen!

In 2021 viert onze Koningin Máxima haar 50ste verjaardag. Ter viering van dit kroonjaar bieden wij het Nederlandse volk een geheel gratis postzegelvel aan met een kenmerkende, prachtige afbeelding van onze charmante koningin. U betaalt niks voor het postzegelvel, bestaande uit maar liefst 4 postzegels met nominale waarde en u betaalt niks voor de verzending!

Op de officiële postzegels zien we het koninklijke gezin met moeder en Koningin Máxima als stralend middelpunt. Naast Máxima staat Koning Willem-Alexander en de prinsessen Amalia, Alexia en Ariane op deze vrolijke en ontspannen afbeelding. Grijp nu uw kans – Dit aanbod geldt zolang de voorraad strekt!

U kunt de verjaardag-postzegelset helemaal gratis bestellen. U betaalt zelfs géén verzendkosten.

Limitering
Maximaal 1 gratis postzegelvel per huisadres
Leverdatum:
Uw postzegelvel wordt gedrukt in de week voor Koningsdag 2021, u ontvangt het postzegelvel begin mei op het door u opgegeven adres.
Koningin Maxima 50 jaar Postzegelset Postzegelvel
Munt-Online is distributeur van herdenkings-munten, herdenkings-uitgiften, bankbiljetten en postzegels voor vele Internationale Munten, Postorganisaties en Ministeries van Financiën. Munt-Online heeft geen winkels of lokale afhaalpunten waar u uw product kunt afhalen.